JuJu Жесток е^^
Брой мнения : 682 Какво ти харесва във този форум : Всичко! Мн е як ^^ Интереси : Музика, спорт... Registration date : 12.10.2009
| Заглавие: Поклон ! Съб Юни 26, 2010 9:59 pm | |
| Ъм..с един ден закъснение..Но мисля, че сме длъжни да го направим..
Майкъл Джексън, поклон пред твоята памет! Ти бе освен крал на попа, един незабравим музикант и човек! Всички ще те помним! Ти бе един велик мъж, идол на много млади хора !
Rest in peace !
На 25.06.2010г. става една година, откакто MJ почина и остави всички свои фенове в скръб..Нека го почетем ! ;( ;( ;( | |
|
The_Chosen_Pessimist Приятелче^^
Брой мнения : 1106 Age : 29 Registration date : 14.05.2008
| Заглавие: Re: Поклон ! Нед Юни 27, 2010 3:40 pm | |
| R.I.P., Майкъл! <3 Наистина беше един невероятен човек, а за таланта му не мисля, че има някой, който да е на различно мнение от моето, че той е страшно талантлив! Дал е много на музиката и не само... според мен, е велика личност и всякакви пародии на негови песни и клипове и клюки по негов адрес са излишни. :s | |
|
kalinka Знаеме си го^^
Брой мнения : 119 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : Всичко!Мн.. е як сайта! Интереси : Рисуване,спорт,музика... Registration date : 10.03.2012
| Заглавие: Re: Поклон ! Нед Мар 18, 2012 8:21 am | |
| - The_Chosen_Pessimist написа:
- R.I.P., Майкъл! <3
Наистина беше един невероятен човек, а за таланта му не мисля, че има някой, който да е на различно мнение от моето, че той е страшно талантлив! Дал е много на музиката и не само... според мен, е велика личност и всякакви пародии на негови песни и клипове и клюки по негов адрес са излишни. :s и аз мисля така | |
|