| Alice in the Wonderland | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
JuJu Жесток е^^
Брой мнения : 682 Какво ти харесва във този форум : Всичко! Мн е як ^^ Интереси : Музика, спорт... Registration date : 12.10.2009
| Заглавие: Alice in the Wonderland Пон Мар 08, 2010 9:27 am | |
| Е? Хареса ли ви филма? Джони Деп как е в ролята си? Очаквахте ли нещо повече? Всичко пишете тук =) | |
|
| |
The_Chosen_Pessimist Приятелче^^
Брой мнения : 1106 Age : 29 Registration date : 14.05.2008
| Заглавие: Re: Alice in the Wonderland Пон Мар 08, 2010 9:26 pm | |
| Ами, все още не съм го гледала, но нямам търпение съвсем скоро да отскоча до киното. ;DD Ще бъде невероятно изживяване. Дано поне очакванията ми да бъдат потвърдени. : ) | |
|
| |
JuJu Жесток е^^
Брой мнения : 682 Какво ти харесва във този форум : Всичко! Мн е як ^^ Интереси : Музика, спорт... Registration date : 12.10.2009
| |
| |
| Заглавие: Re: Alice in the Wonderland Вто Мар 09, 2010 10:43 am | |
| Ами, аз като ходих преди 2 седмици на кино, докато чаках да почне гледах трейлъра. Уникален е. Със сигурност ще се хареса поне на по-голямата част от тези, които ще го гледат. ; ) | |
|
| |
stelyty Напредва бързо^^
Брой мнения : 45 Age : 29 Какво ти харесва във този форум : Vsi4ko!!! Registration date : 04.04.2010
| Заглавие: Re: Alice in the Wonderland Вто Апр 06, 2010 7:29 pm | |
| Ами, все още не съм го гледала, но нямам търпение съвсем скоро да отскоча до киното. ;DD Ще бъде невероятно изживяване. Дано поне очакванията ми да бъдат потвърдени. : ) Обаче Джони Дип мн ме кефи!!! | |
|
| |
The Little Girl Фенн^^
Брой мнения : 350 Registration date : 14.10.2009
| Заглавие: Re: Alice in the Wonderland Сря Апр 07, 2010 9:24 am | |
| Филмчето наистина си го бива. Всички играха страхтни роли. Деп <33 .... Ам ... само дето не знам защо ... не ме впечетли много. Не е кои знае какво,но ... все пак е хубаво. Страхотни ефекти и ... да. :] | |
|
| |
Nightmare. Модераторче ^^
Брой мнения : 1611 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : ~ Интереси : ~ Registration date : 16.05.2008
| Заглавие: Re: Alice in the Wonderland Вто Апр 20, 2010 3:37 pm | |
| Да, филмът е хубав и ефектите също. Но мислех, че ще е нещо по-внушително.. | |
|
| |
JuJu Жесток е^^
| Заглавие: Re: Alice in the Wonderland Сря Апр 21, 2010 12:52 pm | |
| На мен лично филмът ми хареса. Играта на актьорите, ефектите и изобщо историята, която пресъздадоха. Не беше от онези, за които да шуми целия свят, но беше хубав =] | |
|
| |
xXCorpSe Приятелче^^
Брой мнения : 1011 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Хората... Интереси : ...рисуване,музика ии..манга и анимета ^^ *едитва* + [рейп на] японци и азитаски драми. Registration date : 16.07.2008
| Заглавие: Re: Alice in the Wonderland Сря Апр 21, 2010 7:43 pm | |
| Филма си струваше, дори само заради факта че Деп играе в него <3 Като история беше добре, но имаше някои сериозни гаври с .... фентъзи действията. Като например как Алиса отсече главата на дракона o.o Тя само нали скача и замахва при което аз някво -рофл- и се гърча на стола.... Иначе психо-заека и другия заек паунваха останалите...както и плъха-садист <3 Дааа.... Бялата кралица не ми хареса...определено не ми хареса. Веждите и бяха толкова черни и на фона на светлата и коса, лице и облекло просто изглеждаше смешно. Въпреки всичко, ако някой не го е гледал, му го препоръчвам - става за отбиване на време и за повдигане на настроение ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Alice in the Wonderland Сря Апр 21, 2010 9:07 pm | |
| Мдааам, явно всички бяхме с прекалено големи очаквания и останахме леко разочаровани. : ) Честно казано, и аз очаквах нещо по-мащабно и уникално. Да няма втори такъв филм, ноооо...не, не беше лош, дори ме забавляваше от време на време. ;D Двете мишки бяха уникални като персонажи, червената кралица - супер добра роля бих казала за Хелена Бонам Картър, лудия заек * <3 * ;D, ШАПКАРЯ <3. Бялата кралица беше прекалено идеалистичен персонаж, но определено ми хареса. : )) Имаше нещо много миловидно в тази роля на Ан Хатуей. И самата актриса много ми харесва като лице и игра. <3 Филмът определено не беше лош. Но ако трябва да го оценявам ще дам оценка 5.. ;d | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Alice in the Wonderland | |
| |
|
| |
| Alice in the Wonderland | |
|