JuJu Жесток е^^
Брой мнения : 682 Какво ти харесва във този форум : Всичко! Мн е як ^^ Интереси : Музика, спорт... Registration date : 12.10.2009
| Заглавие: Моите творения =] Нед Ное 29, 2009 8:39 pm | |
| Знам, че това е тема за графики, но реших да пусна моите творения, пък...Не са кой знае какво, но...
Любовта
Не познавам аз истинската любов. Не зная думи, за да я опиша. Любовта е с криле, и лети тя, лети... И над когото полита, той излита, в небесата чудесни, в облаците прелестни. Любов - пет букви, пет букви незаменими, пет букви преластими. Обичай, за да те Обичат!
Тъга
В един малък свят, в един малък град, в една малка стая, седи момиче свито. Напуснала я е Любовта, изоставила я е Радостта. Седи, и се чуди, какво да прави, на кого да обади. Седи тя там, откак свят светува. И наричат я хората... ...Тъга...
*Без име*
Бъди това, което си. Този, който искаш да бъдеш. Вярвай в нещата, в които искаш да вярваш. Бъди приятел с онзи, с когото искаш да бъдеш. Но стане ли дума за тъга - тъжи за тези, за които си заслужава!
Това последното не знам защо го написах..Ако имате идеи за име..И чакам коментари | |
|
*Witch Приятелче^^
Брой мнения : 932 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Всичко ^^ Интереси : Музика,графики,фр,филми ^^ Registration date : 22.11.2008
| Заглавие: Re: Моите творения =] Пон Ное 30, 2009 6:52 pm | |
| Има специален раздел за лично творчество. Направи си тема там. =) А пък тук слагай свои графики, ако правиш. Иначе са хубави. | |
|
kalinka Знаеме си го^^
Брой мнения : 119 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : Всичко!Мн.. е як сайта! Интереси : Рисуване,спорт,музика... Registration date : 10.03.2012
| Заглавие: Re: Моите творения =] Съб Мар 10, 2012 10:57 am | |
| ето едно мое творение ако ви хареса коментирайте го В поляните се крият зайчета скокливи Я ги виж какви са страхливи Ръчичка ти подай А после морковчето дай | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Моите творения =] | |
| |
|