| Чат [5] | |
|
+9The Little Girl JuJu Shine in the darknesS^^ Dopes To Infinity xXCorpSe *Witch калинка* The_Chosen_Pessimist Nightmare. 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
xXCorpSe Приятелче^^
Брой мнения : 1011 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Хората... Интереси : ...рисуване,музика ии..манга и анимета ^^ *едитва* + [рейп на] японци и азитаски драми. Registration date : 16.07.2008
| Заглавие: Re: Чат [5] Съб Авг 01, 2009 10:13 pm | |
| | |
|
| |
The_Chosen_Pessimist Приятелче^^
Брой мнения : 1106 Age : 29 Registration date : 14.05.2008
| Заглавие: Re: Чат [5] Пон Авг 03, 2009 8:54 am | |
| Само ние ли останахме тука, ве!? XD Ау, ужас... ;D | |
|
| |
*Witch Приятелче^^
Брой мнения : 932 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Всичко ^^ Интереси : Музика,графики,фр,филми ^^ Registration date : 22.11.2008
| Заглавие: Re: Чат [5] Пон Авг 03, 2009 10:24 am | |
| И аз съм тук и влизам всеки ден, ама не ми се пише xD | |
|
| |
*Witch Приятелче^^
Брой мнения : 932 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Всичко ^^ Интереси : Музика,графики,фр,филми ^^ Registration date : 22.11.2008
| |
| |
Dopes To Infinity Модераторче ^^
Брой мнения : 809 Age : 29 Какво ти харесва във този форум : Хората =] Registration date : 20.05.2008
| Заглавие: Re: Чат [5] Пон Авг 03, 2009 9:04 pm | |
| Абе кой кандидатства тая година за гимназии? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат [5] Вто Авг 04, 2009 2:28 pm | |
| Аз кандидатствах...ммм...къде влезе? | |
|
| |
калинка* Админче^^
Брой мнения : 632 Какво ти харесва във този форум : Всичко^^ Интереси : Mnoo^^ Registration date : 18.04.2008
| Заглавие: Re: Чат [5] Вто Авг 04, 2009 9:59 pm | |
| - ~Alice Cullen~ написа:
- Абе само на мен ли не ми се виждат потребителите? В смисъл няма го в менюто ... на един друг мой форум също е така...
Прикачи се бъгна и затова | |
|
| |
*Witch Приятелче^^
| |
| |
Брой мнения : 809 Age : 29 Какво ти харесва във този форум : Хората =] Registration date : 20.05.2008
| Заглавие: Re: Чат [5] Сря Авг 05, 2009 6:15 pm | |
| - The_Chosen_Pessimist написа:
- Аз кандидатствах...ммм...къде влезе?
Аз влезнах в Финансово-стопанската гимназия. А ти? | |
|
| |
*Witch Приятелче^^
| Заглавие: Re: Чат [5] Чет Авг 06, 2009 12:10 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат [5] Пон Авг 10, 2009 2:19 pm | |
| - Dopes To Infinity написа:
- The_Chosen_Pessimist написа:
Аз влезнах в Финансово-стопанската гимназия. А ти? Ами, аз можех да вляза във Втора Английска, но реших да съм в тази гимназия с източните езици и ще съм с японски. Оказа се, че е супер хубаво там, и не е пълно с наркомани като във английската. XD Като се замисля, че най-високия бал в бъдещия ми клас е 34, направо ме хваща срам с моя който едвам стига 31. **blush** ;D Но иначе аз не исках в Търговско-банковата и Финансово-стопанската, защото просто не ги харесвам. >.> Някакси са ми противни по свой си начин, но пък може при теб наистина да си е хубаво. Не ме слушай какво приказвам, важното е ти да си доволна, доколкото е възможно за теб, разбира се. :] | |
|
| |
xXCorpSe Приятелче^^
Брой мнения : 1011 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Хората... Интереси : ...рисуване,музика ии..манга и анимета ^^ *едитва* + [рейп на] японци и азитаски драми. Registration date : 16.07.2008
| Заглавие: Re: Чат [5] Пон Авг 10, 2009 3:09 pm | |
| Уах ще зубкаш японски? Майката ще ме записва от тая година на японски ии ъ да след може би 2-3 години ще можем да си говорим *мечтае* <3 тралаалала *пише глупави коментари за да отчете присъствие* | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат [5] Пон Авг 10, 2009 6:19 pm | |
- Dopes To Infinity написа:
- The_Chosen_Pessimist написа:
Аз влезнах в Финансово-стопанската гимназия. А ти? Ами, аз можех да вляза във Втора Английска, но реших да съм в тази гимназия с източните езици и ще съм с японски. Оказа се, че е супер хубаво там, и не е пълно с наркомани като във английската. XD Като се замисля, че най-високия бал в бъдещия ми клас е 34, направо ме хваща срам с моя който едвам стига 31. **blush** ;D Но иначе аз не исках в Търговско-банковата и Финансово-стопанската, защото просто не ги харесвам. >.> Някакси са ми противни по свой си начин, но пък може при теб наистина да си е хубаво. Не ме слушай какво приказвам, важното е ти да си доволна, доколкото е възможно за теб, разбира се. :] Всъщност и аз исках в езикова, ама влезнах в Финансово-стопанската...и сега не съжалявам. А ти говориш за 18 СОУ нали? Паралелката с японски е доста добра. А относно бала ти - много е добър, няма от какво да се притесняваш! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат [5] Пон Авг 10, 2009 8:44 pm | |
| Ами, да, точно. (: Японската паралелка като видях колко желаещи има за нея реших да съм там. XD Всъщност, стискам палци да ми върви добре там. И на теб ти стискам палци за НФСГ. (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат [5] Вто Авг 11, 2009 11:13 am | |
- Ами, да, точно. (: Японската паралелка като видях колко желаещи има за нея реших да съм там. XD Всъщност, стискам палци да ми върви добре там. И на теб ти стискам палци за НФСГ. (:
Мерси, мерси и на теб ти стискам палци, макар че знам, че изобщо няма да ти е лесно с тоя език. :) | |
|
| |
| |
| |
*Witch Приятелче^^
| |
| |
| Заглавие: Re: Чат [5] Вто Сеп 15, 2009 2:23 pm | |
| Хехе, как ви мина първия учебен ден? ^^ Моя беше дооооста объркан докато си намерих класа, но после всичко се оправи и беше горе-долу перфектно. (: | |
|
| |
*Witch Приятелче^^
| |
| |
xXCorpSe Приятелче^^
| Заглавие: Re: Чат [5] Вто Сеп 15, 2009 3:43 pm | |
| Бахти на мен ми беше отвратителен деня >< Значи, като за начало сутринта на ши*аното ломско шосе имаше задръстване което ме замота половин час. Това до някъде предполагам че беше добре защото не слушах шибаните песнички в училищният двор права >.> така...значи спах много - 7 часа и се прозявах цял ден заради това [и заради рейса...рейсовете винаги ме приспиват]. Кат свърших тъпнята с даскалото не можах да се свържа с кур*ата с която исках да се видя днес и имахме оговорка [в последствие разбрах че е отишла с едни ку*ки на кино и боулинг, мама и ако я видя ще я направя на нищо >< ] и си отидох до обеля - щях да се прибирам, ноо....звъннах на една друга пача пак от старият ми клас и решихме с нея и още няколко да се видим та се върнах обратно до люлин [господи добре че си взех карта за метрото в петък] таа там пихме кафе, сокчета и т.н. та ениуей повлякох две от пачите към центъра че да не търся сама пикадили понеже исках да си взема водорасли Нори за да си направя онигири за утре ... та кат стигнахме там не намерих и кво да правим айде обратно в люлин да погледнем в била - нямаше, после до фантастико, където също нямаше [КУ*ВИИ ><] и в крайна сметка не си намерих водораслите, а кецовете нали са нови и едната обувка която са я пробвали не ми прави проблеми но другата ми направи 3 мазола от зад на крака и един на кутрето...направо се прибрах като някакво свинско черво едвам лазещо, мисля че ако бях тръгнала да се въргалям щях да бъда по бърза >< оу пропуснах - дадоха ни учебниците и дръшката на чисто новата ми чанта с Джак се скъса по пътя. И отделно останах без рамо докато я носех и после кат се скъса без ръце... Копирах го от чат за да не го пиша на ново и просто сложих по една цензурка на глупостите >.> | |
|
| |
Nightmare. Модераторче ^^
Брой мнения : 1611 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : ~ Интереси : ~ Registration date : 16.05.2008
| Заглавие: Re: Чат [5] Вто Сеп 15, 2009 9:52 pm | |
| ЧЕСТИТ ВИ 15-ТИ СЕПТЕМВРИ! САМО УСПЕХИ При мен всичко миха просто перфектно. прекарах си супер | |
|
| |
xXCorpSe Приятелче^^
| Заглавие: Re: Чат [5] Сря Сеп 16, 2009 8:06 pm | |
| КИЯЯЯ! Подариха ми [заподарява ли са ми го от миналата Коледа xD] мини хамстер <33333333 Господи, толкова е сладък като се свие на топка - мога да му откъсна главата <3333 Аз съм извратена....*депресира се* | |
|
| |
Nightmare. Модераторче ^^
Брой мнения : 1611 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : ~ Интереси : ~ Registration date : 16.05.2008
| Заглавие: Re: Чат [5] Чет Сеп 17, 2009 9:49 am | |
| и аз искамм | |
|
| |
*Witch Приятелче^^
| |
| |
калинка* Админче^^
Брой мнения : 632 Какво ти харесва във този форум : Всичко^^ Интереси : Mnoo^^ Registration date : 18.04.2008
| Заглавие: Re: Чат [5] Сря Окт 07, 2009 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Чат [5] | |
| |
|
| |
| Чат [5] | |
|