| Фотошоп^^ | |
|
+4Shine in the darknesS^^ The_Chosen_Pessimist *Witch Nightmare. 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Nightmare. Модераторче ^^
Брой мнения : 1611 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : ~ Интереси : ~ Registration date : 16.05.2008
| Заглавие: Фотошоп^^ Вто Май 05, 2009 5:54 pm | |
| Работите ли с фитошоп? Коя версия? Правите ли графики? | |
|
| |
*Witch Приятелче^^
Брой мнения : 932 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Всичко ^^ Интереси : Музика,графики,фр,филми ^^ Registration date : 22.11.2008
| |
| |
The_Chosen_Pessimist Приятелче^^
Брой мнения : 1106 Age : 29 Registration date : 14.05.2008
| Заглавие: Re: Фотошоп^^ Съб Май 16, 2009 9:11 pm | |
| Ами, при мен работата с Фотошоп остана на заден план. Отдавна не съм правила абсолютно нищо. Преди, като че ли, бях някаква маниячка и почти всеки ден правех някакви "произведения". ;D И сега, отвреме на време, като ми остане време си правя снимките с Фотошоп. Използвам Adobe Photoshop CS2 и съм доволна от него. Доста е добър, но в началото абсолютно нищо не му разбирах. Не се притеснявайте, ако сте така в началото, с малко уроци от Интернет нещата с времето се оправят. Съжалявам за дългия коментар, но това е целия ми живот с Фотошоп-а. | |
|
| |
Shine in the darknesS^^ Знаеме си го^^
Брой мнения : 192 Интереси : Здрач Registration date : 22.08.2008
| Заглавие: Re: Фотошоп^^ Нед Май 17, 2009 2:57 pm | |
| Мм, аз ползвам Adobe Photoshop CS3. Имам и Гимп, ама от него не съм много доволна, затова и свалих фотошопа. Не мога да кажа, че съм специалист, но знам основните неща. Когато ми е случно или когато няма интернет правя... нещо. Имам книга за Adobe Photoshop CS3. От нея и от интернет уроците се уча и опитвам да направя нещо. | |
|
| |
Xena Знаеме си го^^
Брой мнения : 102 Age : 27 Registration date : 12.10.2009
| Заглавие: Re: Фотошоп^^ Вто Ное 03, 2009 12:38 pm | |
| И аз ползвам - Adobe Photoshop Elements 7.0 ... | |
|
| |
*Witch Приятелче^^
Брой мнения : 932 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Всичко ^^ Интереси : Музика,графики,фр,филми ^^ Registration date : 22.11.2008
| Заглавие: Re: Фотошоп^^ Вто Ное 10, 2009 2:13 pm | |
| Амии аз наскоро започнах да работя с него и настина е доста добър. Но пък с него е малко по-задълбочена и по-дълга работата, като вместо него Фотоскейп веднага може да ти предостави бързо и лесно нещата. ^^ Иначе имам Photoshop CS4 | |
|
| |
JuJu Жесток е^^
Брой мнения : 682 Какво ти харесва във този форум : Всичко! Мн е як ^^ Интереси : Музика, спорт... Registration date : 12.10.2009
| |
| |
midnight_fairy Знаеме си го^^
Брой мнения : 159 Какво ти харесва във този форум : 3very7ing Music - lif3 Интереси : Don't lie me, baby ;) Registration date : 12.12.2009
| Заглавие: Re: Фотошоп^^ Съб Дек 12, 2009 10:37 pm | |
| Аз съм начинаеща с Фотошоп... Имам трета версия и си го разучавам, но преди и сега си използвам Фотоскейп. Адскиии е удобен. Иии Жу има един сайт уроци.нет там има как да работиш с фотошоп. Г-жата от Училище ми го каза | |
|
| |
JuJu Жесток е^^
Брой мнения : 682 Какво ти харесва във този форум : Всичко! Мн е як ^^ Интереси : Музика, спорт... Registration date : 12.10.2009
| |
| |
midnight_fairy Знаеме си го^^
Брой мнения : 159 Какво ти харесва във този форум : 3very7ing Music - lif3 Интереси : Don't lie me, baby ;) Registration date : 12.12.2009
| Заглавие: Re: Фотошоп^^ Вто Дек 29, 2009 9:00 pm | |
| Бите шойн. Там има яки ефекти е това онова, но на мене в момента много не ми се занимава... | |
|
| |
stelyty Напредва бързо^^
Брой мнения : 45 Age : 29 Какво ти харесва във този форум : Vsi4ko!!! Registration date : 04.04.2010
| Заглавие: Re: Фотошоп^^ Чет Апр 08, 2010 6:16 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Фотошоп^^ | |
| |
|
| |
| Фотошоп^^ | |
|