| Здрач | |
|
+8ZoRrO Shine in the darknesS^^ Billy *Witch xXCorpSe Dopes To Infinity The_Chosen_Pessimist Nightmare. 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Nightmare. Модераторче ^^
Брой мнения : 1611 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : ~ Интереси : ~ Registration date : 16.05.2008
| Заглавие: Здрач Чет Апр 02, 2009 9:01 pm | |
| | |
|
| |
The_Chosen_Pessimist Приятелче^^
Брой мнения : 1106 Age : 29 Registration date : 14.05.2008
| Заглавие: Re: Здрач Пет Апр 03, 2009 12:22 pm | |
| Ами...моето мнение е раздвоено. xD
От една страна ми харесва много, а от друга ми се струва някаква супер глупост. Не знам, но като че ли второто ми мнение надделява. Доста литературни критици казват, че "Здрач" е книга, която може да я напише само домакиня, каквато е самата писателка. Това е доста злобно, но всъщност е така. Едно от нещата, които не мога да си обясня в тази книга е - масовото повторение на някоя дума или израз. Почти на всеки ред се повтаря: "Едуард се усмихна.", "Той се ухили." или "Едуард се засмя." Това според мен не е точно това, за което може да се каже - "Това е най-страхотната книга, която съм чела някога!" Но има доста неща, които ми харесват. И филмът не е лош.
Та...това беше моето мнение относно "Здрач". (: | |
|
| |
Dopes To Infinity Модераторче ^^
Брой мнения : 809 Age : 29 Какво ти харесва във този форум : Хората =] Registration date : 20.05.2008
| Заглавие: Re: Здрач Пет Апр 03, 2009 9:24 pm | |
| Не съм го гледала, ама и не смятам да го гледам. Струва ми се, че е няква лигня... | |
|
| |
xXCorpSe Приятелче^^
Брой мнения : 1011 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Хората... Интереси : ...рисуване,музика ии..манга и анимета ^^ *едитва* + [рейп на] японци и азитаски драми. Registration date : 16.07.2008
| Заглавие: Re: Здрач Пет Апр 03, 2009 10:34 pm | |
| - Dopes To Infinity написа:
- Не съм го гледала, ама и не смятам да го гледам. Струва ми се, че е няква лигня...
И на мен от това което ми разказаха ми се стори пълна буза >.< Евентуално може да прочета книгата... | |
|
| |
Nightmare. Модераторче ^^
Брой мнения : 1611 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : ~ Интереси : ~ Registration date : 16.05.2008
| |
| |
*Witch Приятелче^^
Брой мнения : 932 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Всичко ^^ Интереси : Музика,графики,фр,филми ^^ Registration date : 22.11.2008
| |
| |
Billy Редовен...
Брой мнения : 53 Registration date : 04.05.2009
| Заглавие: Re: Здрач Пон Май 04, 2009 1:32 am | |
| Вече съм на третата книга, а даже и филма гледах. Филма е боза.. Не става за 5 стотинки, излагация.. Книгите са добри за запълване на свободното време.. Но иначе и те не стават. Стефани определено не е никаква писателка, а по-скоро разказвач на тийнейджърски небивалици и пълни фантасмагории. | |
|
| |
Shine in the darknesS^^ Знаеме си го^^
Брой мнения : 192 Интереси : Здрач Registration date : 22.08.2008
| Заглавие: Re: Здрач Пет Май 08, 2009 3:46 pm | |
| о.О Притяно съм изненадана. Наистина. Радвам се, че не сте поредните псевдо фенове, които не знаят и втората книга как се казва, а пък се хвалят навсякъде колко големи фенове са. Е, не казвам, че в този форум няма никакви истински фенове. Има, но (доколкото аз знам) са малко. И този, който мисля за истински здрач фен си знае *смигва й и я побутва с лакти* Та, аз харесвам книгата и то много, но филма не ми допадна особено. Ии, абе вие какво искате? Филмът да е точно копие на книгата? о.О Нвм... Но според мен отчасти е хубаво, че малко се различава... | |
|
| |
*Witch Приятелче^^
Брой мнения : 932 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Всичко ^^ Интереси : Музика,графики,фр,филми ^^ Registration date : 22.11.2008
| Заглавие: Re: Здрач Пет Май 08, 2009 7:57 pm | |
| Вече гледах филма,но за съжаление не съм чела нито една книга. ; ( Иначе е супер !! <333 | |
|
| |
ZoRrO Редовен...
Брой мнения : 71 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : Ми има готини теми,хора и тнт Интереси : MuSiC,GiRl,AlKoHoL i ThT Registration date : 10.05.2009
| Заглавие: Re: Здрач Нед Май 10, 2009 10:21 am | |
| Филчето е готинууу,актрьорите се справят добре и така! | |
|
| |
^Dark_Girl^ Знаеме си го^^
Брой мнения : 103 Age : 32 Какво ти харесва във този форум : Бе т'ва чи мо'а да съ лигавя на спУкойстие! Интереси : От тунели Registration date : 10.05.2008
| Заглавие: Re: Здрач Сря Май 20, 2009 10:06 am | |
| Има къде-къде по-свестни книги от тая... | |
|
| |
LaDy_BiTcH Нов в занаята``
Брой мнения : 12 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : Wsichkoo .... Интереси : Interneta interes li e??? Registration date : 10.07.2009
| |
| |
JuJu Жесток е^^
Брой мнения : 682 Какво ти харесва във този форум : Всичко! Мн е як ^^ Интереси : Музика, спорт... Registration date : 12.10.2009
| |
| |
kalinka Знаеме си го^^
Брой мнения : 119 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : Всичко!Мн.. е як сайта! Интереси : Рисуване,спорт,музика... Registration date : 10.03.2012
| Заглавие: Re: Здрач Пон Апр 16, 2012 7:24 am | |
| - The_Chosen_Pessimist написа:
- Ами...моето мнение е раздвоено. xD
От една страна ми харесва много, а от друга ми се струва някаква супер глупост. Не знам, но като че ли второто ми мнение надделява. Доста литературни критици казват, че "Здрач" е книга, която може да я напише само домакиня, каквато е самата писателка. Това е доста злобно, но всъщност е така. Едно от нещата, които не мога да си обясня в тази книга е - масовото повторение на някоя дума или израз. Почти на всеки ред се повтаря: "Едуард се усмихна.", "Той се ухили." или "Едуард се засмя." Това според мен не е точно това, за което може да се каже - "Това е най-страхотната книга, която съм чела някога!" Но има доста неща, които ми харесват. И филмът не е лош.
Та...това беше моето мнение относно "Здрач". (: И аз мисля така | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Здрач | |
| |
|
| |
| Здрач | |
|