|
| BRAVO | |
|
+2Nightmare. The_Chosen_Pessimist 6 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
The_Chosen_Pessimist Приятелче^^
Брой мнения : 1106 Age : 29 Registration date : 14.05.2008
| Заглавие: Re: BRAVO Пет Ное 13, 2009 4:43 pm | |
| Мисля да започна на ново - отсега! xD Бая време мина от последния път, когато писах плакатите, заради това сега ще почна от предстоящия брой, който излиза тази седмица, която идва. ; ) Надявам се да няма много разочаровани. : P | |
| | | stelyty Напредва бързо^^
Брой мнения : 45 Age : 29 Какво ти харесва във този форум : Vsi4ko!!! Registration date : 04.04.2010
| Заглавие: Re: BRAVO Вто Апр 06, 2010 7:05 pm | |
| Мене всичко ми харесва !!! То е идеално | |
| | | JuJu Жесток е^^
Брой мнения : 682 Какво ти харесва във този форум : Всичко! Мн е як ^^ Интереси : Музика, спорт... Registration date : 12.10.2009
| | | | The_Chosen_Pessimist Приятелче^^
Брой мнения : 1106 Age : 29 Registration date : 14.05.2008
| Заглавие: Re: BRAVO Пон Май 10, 2010 8:14 pm | |
| Ох, хора, съжалявам, просто не ми остава време напоследък. :/ Който иска, да я поема. Напоследък дори не го купувам, ми чета неща от сорта на "Cosmopolitan". ;D Съжалявам, отново. : ) | |
| | | JuJu Жесток е^^
Брой мнения : 682 Какво ти харесва във този форум : Всичко! Мн е як ^^ Интереси : Музика, спорт... Registration date : 12.10.2009
| Заглавие: Re: BRAVO Пон Май 10, 2010 9:15 pm | |
| Ам, аз мога да поема поста (:
Последният брой излезе на 5 май и има плакати на:
Tokio Hotel Адам Ламбърт Шерил Кол "Дневниците на вампира"
Има новини за сестрите на Дакота Фанинг, Майли Сайръс и Деми Ловато. Има статия за Джъстин Бийбър, Кеша и Слаш и Еминем. Също Келан Лутц, Ашли Грийн, Ники Рийд и Джаксън Ратбоун дават съвети за л юбовта, флирта и т.н. (:
Следващият брой излиза на 19 май с плакати на:
Джъстин Бийбър The Runaways Fall Out Boy Кеша | |
| | | JuJu Жесток е^^
| Заглавие: Re: BRAVO Вто Май 25, 2010 9:22 am | |
| Хора, извинявайте, че се забавих. Таа за броя, който излезе на 19-20 май:
Статии за: Майли Сайръс Актьора от "Принцът на Персия Брайс Далас Хауърд - новата Виктория в "Затъмнение" Кристина Агилера vs. Лейди Гага
Следващия брой излиза на 1 юни (:
| |
| | | JuJu Жесток е^^
| Заглавие: Re: BRAVO Нед Юни 06, 2010 9:28 am | |
| Извинете, че отново се забавих, но покрай тези изпити нямах възможност да влизам много в интернет.
Плакати от брой 11, който излезе н 2 юни: Papa Roach "Принцът на Персия" Paramore "Сексът и градът 2"
За музиката:
Новини: Джъстин Бийбър, Деми и Джо, „Сексът и градът“, Дженифър Гарнър, Дейвид Бекъм Лил Уейн: Истории от затвора Bullet For My Valentine: Право в тройката Адам Ламбърт: Най-важното нещо Давид Гета: Интервю с ди-джея Звезден скенер: Шерил Кол „Ъпсурт“, Сантра и Кристо, D2, Мона: Раздвижване на БГ сцената Албуми: Новости на СD и DVD Класации: Спечели саундтрака на „Затъмнение“![
За киното:
Ванеса Хъджънс: Чудовищен флирт Джейк Джиленхал: Принцът на Холивуд „Дневниците на вампира“& „Свръхестествено“: Какво следва? „Клюкарката“ - Какво следва?
Следващият брой излиза на 16 юни (: | |
| | | JuJu Жесток е^^
| Заглавие: Re: BRAVO Вто Юни 22, 2010 3:03 pm | |
| Пак се забавих ( естествено... ), сори хора...Та, ето какво има в броя:
Плакати: Green day Camp Rock Робърт Патинсън Тейлър Момсен
+ паметен плакат - 1 година без краля на попа - Майкъл Джексън !
Още:
Кристина Агилер - от А до Я Бри Танър - в книгата и на екрана ( книгата е поредната от twilight saga - Краткият втори живот на Бри Танър, по романа Затъмнение ) Ашли ( Тисдейл ) и Ванеса ( Хъджънс ) - приятелки за цял живот Всички обичат Лена - БРАВО разкрива всичко за победителката в Евровизия
Следващият брой излиза на 30 юни ! | |
| | | The Little Girl Фенн^^
Брой мнения : 350 Registration date : 14.10.2009
| Заглавие: Re: BRAVO Нед Юли 04, 2010 8:28 am | |
| Тъй като "JuJu" ни напусна за малко време,смятам аз да я заместя дотогава. Нещо против?
Новини за Кейти Пери, Джони Деп, Еминем, Sonisphere
5 въпроса за.. Емили Осмънт
Джъстин Бийбър - Семейни драми
Лена Майер-Ландрут: Следваща спирка – Холивуд
Адам Ламбърт - Любимец на звездите
Тейлър Момсен: Тя е The Pretty Reckless
Майли Vs. Бритни: Дуелът на поп принцесите
Ник Джонас и Истинска приказка
Плакати: Black eyes peas Tokio Hotel Kristina Angilera Тайният живот на една тийнейджърка
*Следващия брой излиза на 14 юли* **Повече информация на bravo.bg*
| |
| | | Mlena_15 Нов в занаята``
Брой мнения : 16 Registration date : 15.08.2012
| Заглавие: Re: BRAVO Съб Авг 25, 2012 4:02 pm | |
| Аз мисля,че Браво е готино списание ! Но едно нещо ме дразни : През няколко броя има плакат на Джъстин Биибър,а на рапари примерно като : Еминем , Акон и т.н НЯМА! На групи като 1D има и колекции плакати картички и т.н Омръзнаха ми вече !! П.П : Нека феновете не се обиждат | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: BRAVO | |
| |
| | | | BRAVO | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |