| Любим виц | |
|
+8stelyty midnight_fairy Forest_Flower Girl_From_Other_World Anto Nightmare. ~Sexy Doll~ калинка* 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
калинка* Админче^^
Брой мнения : 632 Какво ти харесва във този форум : Всичко^^ Интереси : Mnoo^^ Registration date : 18.04.2008
| Заглавие: Любим виц Нед Май 11, 2008 6:35 pm | |
| Напишете любимия си виц | |
|
| |
~Sexy Doll~ Жесток е^^
Брой мнения : 723 Какво ти харесва във този форум : Всичко! Registration date : 11.05.2008
| Заглавие: Re: Любим виц Пон Май 12, 2008 8:44 am | |
| Един българин пристигнал във Франция.Тъкмо бил на летището и му се доходило до тоалетна.Почукал на първата тоалетна казали "Моменто!"Почукал на третата тоалетна-пак отговорили"Моменто!"На третата отново "Моменто!"И накрая си казал-Моменто моменто ама аз ще акам на цименто! | |
|
| |
Nightmare. Модераторче ^^
Брой мнения : 1611 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : ~ Интереси : ~ Registration date : 16.05.2008
| Заглавие: Re: Любим виц Пет Май 16, 2008 4:45 pm | |
| | |
|
| |
Anto Напредва бързо^^
Брой мнения : 42 Age : 28 Registration date : 03.06.2008
| Заглавие: Re: Любим виц Вто Юни 03, 2008 2:26 pm | |
| Знам го тоз виц и казва Ше серим на цименто а не ше акам на цименто Добре сега мой виц Ивачо отишъл при бащта си и попитал: - Тате праднята тежи ли? - Не. - Значи съм се насрал. | |
|
| |
Girl_From_Other_World Напредва бързо^^
Брой мнения : 38 Registration date : 29.07.2008
| Заглавие: Re: Любим виц Вто Юли 29, 2008 11:37 pm | |
| ETO 1 :
Къс криминален разказ
Bcичкo започна с един среднощен телефонен звън. Вдигнах телефона - беше грешка.
Много къс криминален разказ
Bcичкo започна с един среднощен телефонен звън. Изобщо не вдигнах телефона.
Адски къс (съвършен) криминален разказ
Аз нямам телефон. | |
|
| |
Forest_Flower Редовен...
Брой мнения : 60 Registration date : 30.07.2008
| Заглавие: Re: Любим виц Сря Юли 30, 2008 1:39 pm | |
| - .: aLoN3 In Th3 dArK :. написа:
- хахахах мн е як
Защо флуудиш?!? По темата: На една изложба на компютри рекламирали един компютър, който знаел всичко. - Е, щом знае всичко - казал един от зрителите, - тогава нека каже къде е баща ми. След известно време компютърът отговорил: - Бащата на господина лови риба в Канада. - Не е вярно - казал зрителят. - Баща ми отдавна е умрял. - Но вие не зададохте правилно въпроса! - разсърдил се рекламният агент, представящ компютъра и задал нов въпрос: - Къде се намира съпругът на майката на господина? - Съпругът на майката на господина - отговорил компютърът, - е умрял преди няколко години, а бащата на господина лови риба в Канада. | |
|
| |
midnight_fairy Знаеме си го^^
Брой мнения : 159 Какво ти харесва във този форум : 3very7ing Music - lif3 Интереси : Don't lie me, baby ;) Registration date : 12.12.2009
| Заглавие: Re: Любим виц Вто Дек 29, 2009 9:27 pm | |
| Почти ми е любим : Джеймс Бонд дошъл на мисия в България и седнал в една кръчма в София.Обаче нямало празни маси и седнал ди един мъж, който го гледал много странно.От учтивост Бонд се представил: - Бонд, Джеймс Бонд. А мъжът му отвърнал : - Гей, Сергей. | |
|
| |
stelyty Напредва бързо^^
Брой мнения : 45 Age : 29 Какво ти харесва във този форум : Vsi4ko!!! Registration date : 04.04.2010
| Заглавие: Re: Любим виц Вто Апр 06, 2010 7:36 pm | |
| Моя : Два домата пресичали улицата. По едно време единия го сгазила кола, а другият се провикнал хилейки се: - Ставай бе, кетчуп! | |
|
| |
loryytt0o_97 Напредва бързо^^
Брой мнения : 34 Age : 28 Registration date : 15.06.2010
| Заглавие: Re: Любим виц Сря Юни 16, 2010 12:03 pm | |
| Двама бащи спорели на кои сина му е по-тъп.Единият казал : -Моят син е много тъп, синее, провикал се той ,на ти 10 лв. и иди до магазина д ми купиш едно порше И той хукнал.Другия баща казал: -Аа, моя син е още по-тъп, синее иди вкъщи да провериш дали съм там. И тои тръгнал. Двата сина се засекли по пътя.Единият казал: -Моят баща е много тъп-прашта ме да видя дали си е вкъщи, като може да си звънне да се пита. -Аа, моят баща е още по-тъп,праща ме с 10 лв. да му купя кола, а днес е Неделя и магазините са затворени.
Иванчо влиза закъснял за час.тихо и безшумно си сяда на местото с цел учителката да не забележе.В един момент тя казва: -Иване така ли се прибира баща ти? -Не, госпожо -Излез и влез така както баща ти се прибира! Иванчо влезе тряскайки вратата, пушейки цигара и крещейки: -Е кьскъпа, не ме очакваше нали !!! | |
|
| |
abc_123 Напредва бързо^^
Брой мнения : 35 Age : 27 Registration date : 01.04.2011
| Заглавие: Re: Любим виц Съб Апр 02, 2011 1:53 pm | |
| Отишъл Штирлиц за гъби в гората. Ходил, ходил, но гъби никакви. "Явно не им е сега сезона" - си казал Штирлиц и паднал в една пряспа сняг. | |
|
| |
abc_123 Напредва бързо^^
Брой мнения : 35 Age : 27 Registration date : 01.04.2011
| Заглавие: Re: Любим виц Съб Апр 02, 2011 1:55 pm | |
| - stelyty написа:
- Моя :
Два домата пресичали улицата. По едно време единия го сгазила кола, а другият се провикнал хилейки се: - Ставай бе, кетчуп! Меджу другото знам един такъв, но със стотинка и картоф xD Една стотинка и един картоф се разхождали по улиците. Минала една кола и ги прегазила. Стотинката се изправила, и казала на картофа: - Хайде, пюре, ставай да си ходим! | |
|
| |
kalinka Знаеме си го^^
Брой мнения : 119 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : Всичко!Мн.. е як сайта! Интереси : Рисуване,спорт,музика... Registration date : 10.03.2012
| Заглавие: Re: Любим виц Съб Мар 10, 2012 8:33 am | |
| Занесли един в лудницата и психолог го пита: -Защо си тук -Казвам тъпи вицове -Кажи ми един -Бутилки говорят... -Това ли беше вица? -Да тъпи са, защото не ги довършвам. | |
|
| |
gotinata123 Нов в занаята``
Брой мнения : 20 Registration date : 10.03.2012
| Заглавие: Re: Любим виц Съб Мар 10, 2012 5:39 pm | |
| Късно през нощта се чука на вратата на сарафин. Сарафинът отваря и го нападат двама. - Какво искате от мен? - Сто килограма злато! - А може ли да ви дам сто и пет? - Може! - Жено, злато мое, ставай, за теб са дошли! | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Любим виц Вто Мар 13, 2012 4:31 pm | |
| Трима дебели германци отишли в България, за да учат български и чули едно момиченце да им се смее: – Трима дебели германци, трима дебели германци! Те го запомнили. После чули на пазара: – За два пакета семки! Те го запомнили. После чули по радиото: – Раз! Два ! Три! Бум в стената! После чули по телевизора: – Ура! Ура! Ура! Те го запомнили. Като се разхождали, видели една убита жена! Дошли полицаите и попитали: – Кой уби тази жена!? – Трима дебели германци, трима дебели германци! – Защо я убихте!? – За два пакета семки! – Как я убихте!? – Раз ! Два ! Три! Бум в стената! – Отивате в затвора! – Ура! Ура! Ура! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Любим виц | |
| |
|
| |
| Любим виц | |
|