| Относно мен... | |
|
|
|
Коя да е другия мод | Шайнинг муун(Ели,тотали секси) | | 80% | [ 4 ] | Крисито(момичето в черно) | | 20% | [ 1 ] |
| Общо гласове : 5 | | Poll closed |
|
Автор | Съобщение |
---|
Dopes To Infinity Модераторче ^^
Брой мнения : 809 Age : 29 Какво ти харесва във този форум : Хората =] Registration date : 20.05.2008
| Заглавие: Относно мен... Пон Юли 28, 2008 9:04 pm | |
| Ще моля админката да ме махне от пост модератор, защото се събраха куп модераторите, което ме дразни. С никфи лоши чуства,ама кати който те помоли да е модератор ти го правиш. И кфо са сички ще си пишеме модераторчетата....иии....няма кфо се трие. О.О тфа няма никъв смисъл.. или направи теми кои двама модератори да си отидат, или просто ме махни от поста. | |
|
| |
Nightmare. Модераторче ^^
Брой мнения : 1611 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : ~ Интереси : ~ Registration date : 16.05.2008
| Заглавие: Re: Относно мен... Пон Юли 28, 2008 9:17 pm | |
| и аз съм съгласна а и напоследък ме няма и не си испълнявам задълженията по добре мен да махнеш а коко да остане щот само тя мяса на мод (другите да не са обиждат) | |
|
| |
xXCorpSe Приятелче^^
Брой мнения : 1011 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Хората... Интереси : ...рисуване,музика ии..манга и анимета ^^ *едитва* + [рейп на] японци и азитаски драми. Registration date : 16.07.2008
| |
| |
Брой мнения : 809 Age : 29 Какво ти харесва във този форум : Хората =] Registration date : 20.05.2008
| Заглавие: Re: Относно мен... Пон Юли 28, 2008 10:23 pm | |
| ми...не не е заради теб. просто супер много модове се събрахме,дали ще остане 1-2,дет да е обикновен потребител. а и мисля,че наистина ще трябва една темичка за махане на модераторствотот на двама. а и мерси Totally Sexy :* | |
|
| |
xXCorpSe Приятелче^^
Брой мнения : 1011 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Хората... Интереси : ...рисуване,музика ии..манга и анимета ^^ *едитва* + [рейп на] японци и азитаски драми. Registration date : 16.07.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: Относно мен... Пон Юли 28, 2008 11:19 pm | |
| ми аре стига сме се правили на жертви,ха? ти сама си каза,че си модератор на един раздел,еми хуу. нямаш правомощия към другите раздели. мисълта ми е,че като сме толкова много модове,няма какво да трием,защото всички се държим възпитано и дрън-дрън и тогава форума ще стане безмислен,ама кой ли ме разбира. | |
|
| |
xXCorpSe Приятелче^^
| Заглавие: Re: Относно мен... Пон Юли 28, 2008 11:22 pm | |
| Ми аз те разбирам, но ти искаш да ти махнат правата от както аз също станах мод --- аз съм виновна | |
|
| |
| |
| |
Nightmare. Модераторче ^^
Брой мнения : 1611 Age : 30 Какво ти харесва във този форум : ~ Интереси : ~ Registration date : 16.05.2008
| Заглавие: Re: Относно мен... Вто Юли 29, 2008 7:59 am | |
| хора чакайте малко вижте ся аз мисля че ще е най-хуаво да останат 1-2 мода от които 1ния задължително тря да е Коко щото тя е най-добра кат мод. А за другия Кати да си реши. Просто няма смисъл. И кво кат станем сички модове. Ня да има 1 нормален потребител. Междо другото аз вече не искам да съм мод! Тоест не че не искам ама се чувствам виновна за това че не помогнах на Коко с разчистването и ... Та така аз мисля че който и да избере Кати да остане мод (1-2) , единия ЗАДЪЛЖИТЕЛНО тря да е Коко. | |
|
| |
калинка* Админче^^
Брой мнения : 632 Какво ти харесва във този форум : Всичко^^ Интереси : Mnoo^^ Registration date : 18.04.2008
| Заглавие: Re: Относно мен... Вто Юли 29, 2008 9:28 am | |
| Напълно съм съгласна,че Коко(Крисито ще е мод...).Защото тя влиза всеки ден по 5пъти и си върши работата(не казвам,че другите не си я вършат).Такаа махам всички модове и Криси остава правя анкета....и в нея ще се гласува и ще има други 2модове!Така де 3модове общо!За това никой да не се сърди..... | |
|
| |
калинка* Админче^^
Брой мнения : 632 Какво ти харесва във този форум : Всичко^^ Интереси : Mnoo^^ Registration date : 18.04.2008
| Заглавие: Re: Относно мен... Вто Юли 29, 2008 9:51 am | |
| Които 2съберат най-много гласове ще са модове ,но по добре кажете тук за кои двама гласувате!Задължетелно пишете за кой гласувате!Гласувайте ! | |
|
| |
xXCorpSe Приятелче^^
| |
| |
No_SmOkInG Модераторче ^^
Брой мнения : 152 Registration date : 10.05.2008
| Заглавие: Re: Относно мен... Вто Юли 29, 2008 11:06 am | |
| Оф мен ме махнете ако искате защото влизам само сутрин и вечер *2-3 пъти на ден* иначе Коко няя да се маха тя си ми е едничкаи се справя супер иначе ша напраа стачка за нея<33333 БТВ :Тая Бу не е влизала от 30 години май сте ме махнали еми са не е за умирачка | |
|
| |
калинка* Админче^^
| Заглавие: Re: Относно мен... Вто Юли 29, 2008 11:09 am | |
| - No_SmOkInG написа:
- Оф мен ме махнете ако искате защото влизам само сутрин и вечер
*2-3 пъти на ден* иначе Коко няя да се маха тя си ми е едничкаи се справя супер иначе ша напраа стачка за нея<33333 БТВ :Тая Бу не е влизала от 30 години май сте ме махнали еми са не е за умирачка Ли всички са махнати осн.вен Коко и затва е анкетата засега ти имам 1глас,което може да те направи мод в края на гласуането ще има още 2модове | |
|
| |
| Заглавие: Re: Относно мен... Вто Юли 29, 2008 11:15 am | |
| - kati_princesata написа:
- No_SmOkInG написа:
- Оф мен ме махнете ако искате защото влизам само сутрин и вечер
*2-3 пъти на ден* иначе Коко няя да се маха тя си ми е едничкаи се справя супер иначе ша напраа стачка за нея<33333 БТВ :Тая Бу не е влизала от 30 години май сте ме махнали еми са не е за умирачка Ли всички са махнати осн.вен Коко и затва е анкетата засега ти имам 1глас,което може да те направи мод в края на гласуането ще има още 2модове ухъм няя проблем аа Кати на мен могат за една седмица да ми спрат нета и после пак да ми гп пуснат сори ааа такоа аз мисля че модове тряя да сме аз,Коко и Ели сори ако съмнахална ама тфа си е мойто мнение | |
|
| |
калинка* Админче^^
| Заглавие: Re: Относно мен... Вто Юли 29, 2008 11:16 am | |
| абе вие сте си от много време и не си нахална и твае моето мнение | |
|
| |
xXCorpSe Приятелче^^
| Заглавие: Re: Относно мен... Вто Юли 29, 2008 11:24 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Относно мен... Вто Юли 29, 2008 11:26 am | |
| - Girl`In`Black написа:
- Значии коя е Ели?
.: aLoN3 In Th3 dArK :. а ти коя беше ако не тайна | |
|
| |
калинка* Админче^^
| Заглавие: Re: Относно мен... Вто Юли 29, 2008 12:02 pm | |
| Крисито и тя е много готинаа | |
|
| |
| |
| |
калинка* Админче^^
| Заглавие: Re: Относно мен... Сря Юли 30, 2008 10:05 am | |
| Такааа единия мод ще е Ли(ноу смокинг)за другите ще направя отново анкета ,защото са на равно | |
|
| |
| Заглавие: Re: Относно мен... Сря Юли 30, 2008 10:37 am | |
| | |
|
| |
xXCorpSe Приятелче^^
| |
| |
калинка* Админче^^
| Заглавие: Re: Относно мен... Сря Юли 30, 2008 1:51 pm | |
| да,само да ви попитам нали после няма да се сърдите? | |
|
| |
xXCorpSe Приятелче^^
| Заглавие: Re: Относно мен... Сря Юли 30, 2008 3:01 pm | |
| Ми то се е видяло, че мен никой не ме ще, само един човек ^^ Това, обаче не е причина за сръдня ... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Относно мен... | |
| |
|
| |
| Относно мен... | |
|