| Какво ви е рецептата за.....готин вид | |
|
+5kali9916 *Witch Dopes To Infinity Jade калинка* 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
калинка* Админче^^
Брой мнения : 632 Какво ти харесва във този форум : Всичко^^ Интереси : Mnoo^^ Registration date : 18.04.2008
| |
| |
Jade Нов в занаята``
Брой мнения : 12 Registration date : 22.07.2008
| Заглавие: Re: Какво ви е рецептата за.....готин вид Вто Юли 22, 2008 5:34 pm | |
| Не вярвам някои да има точно определен начин да се чувства готин...или поне аз не съм го намерила...моментно състояние | |
|
| |
Dopes To Infinity Модераторче ^^
Брой мнения : 809 Age : 29 Какво ти харесва във този форум : Хората =] Registration date : 20.05.2008
| Заглавие: Re: Какво ви е рецептата за.....готин вид Вто Юли 22, 2008 5:51 pm | |
| Ми... слагам дезодорант сутрин, преди да изляза се сресвам.. ии готово. ^^ важното е да не си гол навън! хD | |
|
| |
Jade Нов в занаята``
Брой мнения : 12 Registration date : 22.07.2008
| Заглавие: Re: Какво ви е рецептата за.....готин вид Сря Юли 23, 2008 1:03 am | |
| Зависи...не се сещам за по-бърз начин да привлечеш внимание от тва да не слоиш дрехи но не познавам някои достатъчно дебилен да го направи | |
|
| |
*Witch Приятелче^^
Брой мнения : 932 Age : 28 Какво ти харесва във този форум : Всичко ^^ Интереси : Музика,графики,фр,филми ^^ Registration date : 22.11.2008
| Заглавие: Re: Какво ви е рецептата за.....готин вид Съб Ное 22, 2008 7:57 pm | |
| Нямам такава, зависи от това което нося.
Последната промяна е направена от ~Alice Cullen~ на Сря Сеп 02, 2009 2:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
kali9916 Жесток е^^
Брой мнения : 600 Какво ти харесва във този форум : Всичко Registration date : 11.01.2009
| Заглавие: Re: Какво ви е рецептата за.....готин вид Вто Яну 20, 2009 11:41 am | |
| 1.яки дрехи 2.сресана коса 3.Или си връзвам косата или я оставям спусната,зависи от облеклото 4.иии... май е само това.Прекалих ли | |
|
| |
JuJu Жесток е^^
Брой мнения : 682 Какво ти харесва във този форум : Всичко! Мн е як ^^ Интереси : Музика, спорт... Registration date : 12.10.2009
| |
| |
midnight_fairy Знаеме си го^^
Брой мнения : 159 Какво ти харесва във този форум : 3very7ing Music - lif3 Интереси : Don't lie me, baby ;) Registration date : 12.12.2009
| Заглавие: Re: Какво ви е рецептата за.....готин вид Вто Дек 15, 2009 10:20 pm | |
| Да съм себе си Да ми е удобно...не важно да е кой знае кооолко модно | |
|
| |
korni_345 Нов в занаята``
Брой мнения : 1 Registration date : 09.05.2010
| Заглавие: Re: Какво ви е рецептата за.....готин вид Нед Май 09, 2010 11:26 am | |
| | |
|
| |
The_Chosen_Pessimist Приятелче^^
Брой мнения : 1106 Age : 29 Registration date : 14.05.2008
| Заглавие: Re: Какво ви е рецептата за.....готин вид Нед Май 09, 2010 8:57 pm | |
| Хаха, познато. Не се отчайвай. ; ) Винаги е така при по-малките. Те гледат само външно да е красиво едно момиче, но след време тези "наконтените" не ги забелязват или ги наричат с думи, като "курва", например. Свидетел съм, не ме опровергавайте. ; ) После, когато вече наистина пораснат и съзреят достатъчно, осъзнават, че това момиче за тях е просто поредното и търсят вече нещо наистина стойностно. : ) Ще видиш след 2-3 години. : ) Отчасти тук се побра и моята, така наречена "рецепта", стига наистина да сте схванали какво имам предвид. ; ) | |
|
| |
Dopes To Infinity Модераторче ^^
Брой мнения : 809 Age : 29 Какво ти харесва във този форум : Хората =] Registration date : 20.05.2008
| Заглавие: Re: Какво ви е рецептата за.....готин вид Вто Май 11, 2010 7:45 pm | |
| На мен всички гримосани кифли дет се топират и не знам си кфи още глупости, ми изглеждат еднакви, просто. То просто сички се правят еднакво никъв вкус нямат... Всички мислят за външния си вид и по цял ден се гледат в огледалото... мноо рядко се срещат хора, дето да са някак нормални, да се отличават от другите, мене точно това ми харесва =]. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво ви е рецептата за.....готин вид | |
| |
|
| |
| Какво ви е рецептата за.....готин вид | |
|